Over mij

Ik ben Leonie Roeffen. Een aantal jaren geleden volgde ik de opleiding tot tassenmaker en sindsdien maak ik met regelmaat tassen voor zowel particulieren als bedrijven . Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar ervaring als modelmaker van meubels en andere met stof of leer beklede producten vanuit mijn bedrijf Meubelstyling.  Restauratietechnieken leerde ik van tassenmaakster Hermine van Ziel van wie ik in november 2020 het bedrijf Tassenmakerij heb overgenomen.

Technisch ambachtelijk

Ik werk vanuit een technische en ambachtelijke invalshoek. De producten die ik maak zijn gebruiksvoorwerpen. Traditioneel vakmanschap en kennis van materialen en technieken zijn de kenmerken van mijn manier van werken. Elke stuk is uniek en door mij met de hand gemaakt. Ik combineer traditioneel vakmanschap met moderne, eigentijdse technieken en materialen.

Kleinschaligheid

Mijn werk is mijn passie! Door de kleinschaligheid van mijn bedrijf ben ik in staat om snel en direct in te spelen op de specifieke wensen van mijn klanten. “Eén op één” communicatie staat borg voor heldere afspraken.

Betrouwbare partners

Sinds jaren werk ik samen met betrouwbare leveranciers die kwalitatief hoogwaardige materialen leveren. Daarnaast werk ik samen met andere vakspecialisten waaronder een metaalreparateur en een edelsmid.